El partit Ciutadans ja té Junta Local a Sineu coordinada per l’exbatle del PP Pere Joan Jaume

Pere Joan Jaume, actual portaveu del partit de caire local Sineu s’ho Mereix, es passa a Ciutadans i en serà el coordinador de la Junta a Sineu. Coscient que la batalla política es juga en l’arena del conflicte amb la policia local, Jaume ha dit que “l’actual equip de govern és un desastre, prova d’això és la guerra que tenen amb la policia local”.

Jaume, que va ser batle amb el PP  la legislatura passada, creà la formació SsM després de rompre amb els seus companys de partit per disparitat de criteris. Sota l’ampara de la nova marca política es presentà a les eleccions del 2015. Perdé la batlia, però així i tot obtingué dos regidors amb els quals s’ha mantingut a l’oposició al llarg d’aquest mandat.

Curiosament, la presentació de la nova Junta Local de Ciutadans, es va fer a Palma i no a Sineu. Pere Joan Jaume va comptar amb el suport de la coordinadora a Balears de la formació, Joana Capó. 640B4F5C-2C66-44A9-B3CB-BB078213BEF4.png

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: