Aquest cap de setmana han començat les bauxes de les Festes

De passar gairebé un mes amb nou locals de menjua i esbargiment -cafeteries i restaurants- tancats a Sineu, hem passat a una agenda mesella d’esdeveniments  relacionats amb les festes de Nadal i Cap d’Any. Facebook i WhatsApp van plens d’anuncis que pregonen bauxes de capvespre i gresques de vetlada, de més a més als tradicionals dinars i sopars d’empresa, de Nadal i de Cap d’Any que ja fa temps que tenim com a compromisos ineludibles.

Destaca l’antic Cayo Coco que, a benefici i càrrec del Sineu Atlètic-Molí d’en Pau Club de Futbol Sala, obrirà les portes cada vigília de festiu i festa de precepte. “S’Écafè” i “Vi-és” organitzen els seus saraus, afegits als de Can Font que reobre sota la vara de comandament de Pere Joan Oliver i Pep Toni Feixas. Avui, com a mostra, les Quintades de 1978 i 1988 celebraven als dos locals de la barriada del mercat-estació un dinar amb prolongació de marxa d’horabaixa. Els que n’han fet (o encara faran) trenta i quaranta enguany, han acomiadat l’any de canvi de decimal amb un assortit homenatge gastronòmic, que ha acabat amb sengles tortades de llepolies i de profiterols compartides amb tothom qui s’hi ha volgut afegir. Dolç inici de festes en què, qui ho vulgui dur arreu, tendrà un bon quefer.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

<span>%d</span> bloggers like this: