Històric relleu a la junta de l’AC Sineu.

L’Agrupació Ciclista Sineu va celebrar dissabte passat el seu dinar de Nadal en què es renovà la junta. Marc Pons fou nomenat president en substitució de l’històric Joan Riutort Bernada, Pep Toni Genovart vicepresident primer, Biel Alomar Rota vicepresident segon i Jeroni Alomar tresorer. Al dinar, hi assistí el president de la Federació Balear de Ciclisme, Fernando Gilet.

Durant el dinar se celebraren els darrers èxits del club, entre els quals, el Campionat d’Espanya de Distància Olímpica de l’artanenca Xisca Tous o el Campionat de les Balears de Màsters 30 de Miquel A. Bergas.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: