Dues festes per celebrar la Diada de Mallorca a Sineu

Els col·lectius Mallorca Lliure i Pla de Mallorca en Marxa han organitzat una pre-diada de Mallorca a Sineu per aquest diumenge. L’esdeveniment, que compta amb la col·laboració de l’Obra Cultural Balear i de l’Ajuntament de Sineu, comptarà amb recital de contes i rondalles a càrrec de Caterina Valriu, i amb les actuacions de Tomeu Quetgles –compositor i intèrpret mallorquí–, el grup DesCalaixats –música rock en català–, Escarràs –grup de pop mallorquí–, Xanguito –rumba i swing–, i Ebri Knight –folk-rock hooligan d’Argentona, Catalunya–. La diada es celebrarà en els patis del centre cívic Sa Quintana.

Per altra banda, dissabte dia 29 l’Obra Cultural Balear i la revista Díngola celebren la ja tradicional festa per brufar les festes. Com cada any, la Festa de l’Estendard a Sineu comptarà amb les actuacions dels Xeremiers de Sineu i la Coral Parroquial, i es convidarà als assistents a menjar un bocí de coca i a fer un glop de cava. Serà, com sempre, a la Placeta de Sant Marc.

Aquestes dues festes seran les que commemoraran la Diada de Mallorca (31 de desembre) a Sineu.

 

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

<span>%d</span> bloggers like this: