Retiren l’arbre

Les properes hores l’Ajuntament procedirà a retirar l’arbre de Nadal instal·lat a sa Plaça. Així ho ha decidit l’equip de govern després de la polèmica que ha suscitat aquest arbre –que era un dels escenaris del passat Contrallum (fes clic aquí)–. Com informam en el número de Díngola que es va posar a la venda el passat dilluns, i com hem anat informant puntualment en aquest digital, alguns sectors no veien amb bons ulls que aquest arbre –fet amb bosses de plàstic– fos el motiu nadalenc principal de sa Plaça. Actes vandàlics produïts la Nit de Nadal varen fer vessar el tassó i alguns membres de l’equip de govern mostraren el seu desacord amb l’actitud dels causants de les destrosses. Així idò, segons una nota de premsa del consistori, es procedirà a retirar l’arbre.

Podeu llegir la nota de premsa aquí (fes clic).

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

<span>%d</span> bloggers like this: