Marc Terrasa comença amb força la temporada

Com és habitual en aquestes dates, ha començat la Copa d’Espanya de ciclisme en pista. Aquesta copa consta de tres curses. La primera es va disputar aquest passat cap de setmana al velòdrom Illes Balears.

El ciclista sineuer Marc Terrasa (selecció balear), que es troba en el segon any de la categoria cadet, va ser el dominador absolut de la seva categoria, imposant-se a les tres proves: la puntuació, el tempo i l’eliminació. La selecció balear va ser la guanyadora de la primera màniga. La propera cursa de la Copa serà al velòdrom Galapagar de Madrid (9 i 10 de febrer). La Copa d’Espanya de pista acabarà a València els dies 30 i 31 de març, al velòdrom Luís Puig.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

<span>%d</span> bloggers like this: