El Sineu Atlètic de Regional comença a adaptar-se a la categoria

Foto: Sineu Atlètic Molí den Pau de 1a Regional (facebook del club)

Després d’un començament decebedor en quant a resultats, el Sineu Atlètic-Molí den Pau de la 1a Regional comença a obtenir resultats satisfactoris. En les darreres 4 jornades ha aconseguit dues victòries, 1 empat i 1 derrota, després de perdre les 5 primeres jornades.

La següent jornada també és propícia per a una victòria ja que juga al camp del colista, el C.F.S Joves D’Inca – KUUZAM.

Mentre, l’equip de Tercera Divisió ha començat la segona volta de la lliga i acumula uns quants partits amb resultat advers. L’entrenador, Fernando Alarcón, diu que “El pròxim partit contra Es Mercadal l’hem de guanyar sí o sí, no hi ha marge d’error. Jugam a casa contra un equip de sa nostra lliga. Guanyàrem 4-6 a Menorca i esper tornar a guanyar perquè són 3 punts molt importants”. El partit serà el proper dissabte a les 15,00 h al pavelló de l’Institut.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: