Bronze de Maria Oliver a la Copa d’Espanya A Júnior

El passat diumenge es va disputar a Salamanca la Copa d’Espanya Júnior de judo i la sineuera Maria Oliver va ser la tercera classificada de la categoria -63 Kg. Maria Oliver ocupa el segon lloc del rànquing estatal de -63 Kg.

La propera competició ja serà la Fase Final del campionat d’Espanya júnior que es celebrarà el 2 de març. A aquesta cita hi aniran 4 esportistes del Club Taikukan de Sineu que feren campions de Balears Júnior i que, per tant, estan classificats per la Fase Sector Junior: Nuria Farelo -44kg , Maria Martinez -48kg , Laura Perez -52kg , Albert Rios -100kg. Maria Oliver (-63kg) hi va directe pels resultats a les copes d’Espanya.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: