Alumnes polonesos, italians i anglesos comparteixen experiències amb els de l’IES Sineu

Aquest inici d’any, del 13 al 19 de gener, un total de 20 alumnes provinents d’instituts dels 3 països socis amb qui l’IES Sineu té aprovat un projecte ERASMUS (Polònia, Itàlia i Regne Unit) i 21 alumnes mallorquins varen compartir experiències educatives centrades en les migracions actuals de persones, el context històric i la impossibilitat de viure aïllat dels veïns.

Segons Tonina Siquier, coordinadora dels projectes ERASMUS de l’IES Sineu, aquests projectes “són una bona eina per a poder afavorir l’intercanvi d’idees i la comprensió de com viuen altres persones d’altres llocs i cultures, i al mateix temps millorar l’aprenentatge de la llengua anglesa, les competències digitals i la seva pròpia llengua materna”. Tant les famílies que varen acollir alumnes, com els alumnes i professors implicats en el projecte n’han fet una valoració molt positiva.

A Díngola hem informat sovint (per exemple fes clic aquí) d’aquests projectes.

Per altra banda, del 17 al 23 de març, un grup de 6 alumnes mallorquins acompanyats de 2 professores assistiran a la 2a mobilitat del projecte a la ciutat polonesa de Gdynia.

Aquest curs 2018-19, l’IES Sineu gestiona un total de 5 projectes adreçats a secundària i 1 adreçat a Formació Professional i Formació Professional Bàsica.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: