Estudiants de Bremen visiten Mallorca

Aquesta setmana, 14 nins i nines de la ciutat de Bremen d’Alemanya visiten Mallorca amb el projecte entre un institut de Bremen i l’IES Sineu. Aquests nins i nines resideixen durant aquesta setmana amb alumnes i les seves famílies de l’IES Sineu.

El Projecte està destinat a alumnat de 2n d’ESO d’aquest curs escolar i tindrà una durada de 2 cursos lectius. Les professores coordinadores són Maria Magdalena Gibert i Mensi Sanhermelando, del departament de Llengües estrangeres (alemany).

El fil conductor d’aquest intercanvi dóna resposta al títol: “Die Magie des Films – Derribando Fronteras”. El mes de maig, els alumnes de l’IES Sineu, que ara reben a les seves cases als de Bremen, visitaran Bremen.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: