L’Ajuntament contesta un ‘post’ del PP sobre el passat mercat del dimecres

L’absència de mercaders, pel que hem pogut parlar amb ells, la setmana passada va ser fruit de l’anunci del mal temps, ja que s’havia declarat l’alerta taronja”. Així ho ha manifestat la regidoria de fires i mercats en una nota de premsa emesa avui horabaixa, en contestació a un post del Partit Popular (PP) de dimecres passat.

Dimecres passat, 30 de gener, el dimecres va ser desolador. El PP va publicar un post a les seves xarxes (Díngola per exemple no en va rebre cap comunicat), dient que “la nul·la promoció econòmica, la falta de consens amb mercaders i restauradors i la gestió municipal d’esquenes a l’interès general i sense professionalitat havia donat els seus fruits”. El post inclou un enllaç (fes clic) a una proposta del PP sobre el dimecres. El mercat de la setmana passada va ser veritablement magre, com molts altres ho han estat, per exemple aquest del 2012 (fes clic), aquest del 2013 (fes clic), aquest del 2014 (fes clic), aquest del 2018 (fes clic), o aquest del 2019 (fes clic), com hem anat informant puntualment en aquest mitjà, i com hem informat també de la magror d’algunes fires (com aquesta del 2016 o aquesta del 2014), i dels èxits d’altres fires i mercats, des de fa 10 anys cap aquí (feu clic en la nostra secció d’Economia).

Segons la nota del consistori, l’equip de govern fa feina ara en quatre eixos principals, de cara al mercat setmanal: millora de la imatge i qualitat, zonificació i condensació, tractament de residus, i aplicació de les normes i del reglament de mercat. El projecte tendrà visibilitat, segons la regidora de mercats, a l’inici de la temporada alta turística.

La nota de premsa diu també que “el mercat de Sineu és un tema molt sensible entre els sineuers, i s’hauria de tenir un poc d’esment en fer judicis de valor que puguin perjudicar encara més la crisis que passen tots els mercats de Mallorca en temporada baixa“.

Les reaccions d’alguns usuaris a les xarxes socials avui no s’han fet esperar.

Recordau que podeu enviar les vostres cartes dels lectors (en cas de particulars) o els comunicats de premsa (en cas d’institucions, entitats o partits) per qualsevol de les vies habituals: correu electrònic, missatge privat a qualsevol de les nostres xarxes socials (Twitter, Facebook o Instagram), o directament a l’apartat “contactan’s” d’aquesta web. També us podeu posar en contacte telefònic amb qualsevol dels nostres redactors.

 

 

 

 

 

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: