Bartomeu Crespí recitarà Llompart aquest proper divendres

Bartomeu Crespí recitant Llompart a la Setmana del Llibre en Català. Barcelona 10 setembre 2018.

Aquest divendres, 15 de febrer, a les 20h, a la Sala d’Actes de l’Ajuntament de Sineu, es durà a terme un acte poètic a càrrec de Bartomeu Crespí, que recitarà poemes de l’escriptor i poeta Josep M. Llompart.

Recordem que el Govern va declarar el 2018 com Any Josep M. Llompart per commemorar i reconèixer la figura i trajectòria de l’escriptor mallorquí, coincidint amb el 25 aniversari de la seva mort. Llompart va destacar com a escriptor, poeta, editor, crític, articulista, assagista, traductor, docent i activista cultural. L’escriptor va rebre diferents reconeixements al llarg de la seva vida. La seva poesia fou premiada amb els guardons de més prestigi de les lletres catalanes, com el Premi a la Crítica Serra d’Or de poesia i el premi Lletra d’Or, així com el Premi de Literatura Catalana de la Generalitat de Catalunya d’assaig, el Premi d’Honor de les Lletres Catalanes i la Creu de Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya.

Bartomeu Crespí és un jove nascut a Pòrtol l’any 1994; llicenciat en Filosofia, va començar a recitar en una activitat de l’institut, “Poeta del Mes”, ara fa uns 10 anys. Des de llavors, no ha aturat: recita poemes seus i d’altres poetes i durant l’any Llompart ha fet recitals a diversos centres de secundària de Mallorca i per institucions culturals a diversos pobles, com Pòrtol, Sóller, Búger o Pollença.

Rafel Crespí en farà la presentació, parlant de “El meu Josep Maria Llompart”. Som molts els sineuers que recordam amb afecte en Crespí, filòleg, professor i escriptor, de la nostra època al Berenguer d’Anoia, centre on encara avui en dia treballa.

Introduirà l’acte Victòria Riutort, membre d’aquesta casa.

 

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: