José Manuel García serà el cap de llista per Sineu del PSIB-PSOE a les eleccions locals

José Manuel García, secretari general de l’agrupació socialista de Sineu, serà el cap de llista pel PSIB-PSOE a les properes eleccions locals del 26 de maig. Així ho ha confirmat avui l’agrupació, a través d’un comunicat a Díngola.

Segons la comunicació del partit, “en els últims quatre anys, entre moltes altres millores, amb el govern socialista presidit per na Francina Armengol, Balears ha avançat de manera important en drets, igualtat, educació, sanitat, qualitat de l’ocupació, transparència, medi ambient, etc.“, i per això, des dels valors que representen el partit, “la justícia i igualtat, la solidaritat i la llibertat“,  el partit que es presenta com a favorit a les eleccions generals creu que Sineu “es mereix el millor govern municipal, capaç d’afrontar els reptes del futur sense que es quedi ningú fora“.

El PSOE de Pedro Sánchez és el favorit en totes les enquestes per guanyar les eleccions generals (encara que cap enquesta dóna majoria absoluta a cap partit, i tot preveu que Sánchez s’haurà d’entendre amb Podemos, i amb catalans i bascs, per evitar un pacte de la dreta i centre-dreta amb l’extrema dreta radical). Les eleccions generals seran dia 28 d’abril, un mes abans de les eleccions locals i autonòmiques.

Us mantindrem informats.

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: