Marcos Vidal exposa a Inca

El conegut artista de Sineu, Marcos Vidal, inaugura avui una exposició col·lectiva centrada en la Memòria Històrica, sota el títol “Memòries 1936_39”, juntament amb Antoni Garreta i Joan Vallespir.

Els tres artistes visuals tracten avui aquest tema, amb respecte i com ha d’esser, posant l’art al servei de tots, de la societat. Garreta, Vallespir i Vidal volen deixar constància no tant de les seves idees, sinó trobar caires inexplorats. Encletxes de llum, rastres de sorra, o trossets de paper. Restes d’allò que per poder ser es va haver d’amagar. Com va afectar el conflicte al ciutadà del carrer.Una memòria necessària, que ja no serà un bàlsam curatiu pels agreujats però sí fer-nos més fàcil parlar-ne i recordar sense rancúnia.
Memòries 1936_39 és un projecte artístic damunt memòria i història. Mitjançant la producció d’obra de tres creadors per a realitzar una exposició itinerant i un catàleg. Artistes amb una llarga llista de participació a projectes benèfics i col.laboracions amb associacions sense ànim de lucre. Coorganitzat i amb el suport de la Direcció General de Memòria Histórica i Democracia. Amb la col·laboració i suport dels Ajuntaments de Porreres, Inca i Palma.

L’exposició s’inaugura avui vespre a les 20 h i romandrà al Claustre de Sant Domingo d’Inca fins a dia 18 de març.


Marcos Vidal, en el centre, amb Garreta i Vallespir

Marcos Vidal, en el centre, amb Garreta i Vallespir [Foto: Facebook]

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: