L’exsecretària, Margarita Mulet, serà jutjada per uns fets ocorreguts a Sineu

Foto: Diario de Mallorca

Avui, el periodista del Diario de Mallorca, J.F. Mestre, a la secció de Tribunals revela que la exsecretària de l’Ajuntament de Sineu, Margarita Mulet Cañellas, serà jutjada per un presumpte delicte de falsetat documental i desobediència a l’autoritat. La fiscalia demana 5 anys de presó per a ella.

Margarita Mulet Cañellas va ser secretària de l’Ajuntament de Sineu des d’abril del 2010 fins l’abril del 2013, quan es va traslladar a Puigpunyent. Durant la seva estada a Sineu es varen destapar una sèrie d’irregularitats que desembocaren en un expedient disciplinari, amb demandes i querelles de la secretària contra regidors i batles i amb informes a fiscalia.

L’historial de sancions d’aquesta funcionària és massa extens per a una servidora pública, ja que fou expedientada i sancionada a altres pobles on va estar com Bunyola, Capdepera i Campanet. Alguna sanció fou de destitució del càrrec i la prohibició d’obtenir nou destí durant tres anys.

En aquest judici es jutgen uns fets del 2010 quan era secretària de Sineu. El judici es celebrarà dia 25 d’aquest mes i estan citats a declarar com testimonis dos exbatles: Pep Oliver i Pere Joan Jaume.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: