L’exsecretària, Margarita Mulet, serà jutjada per uns fets ocorreguts a Sineu

Foto: Diario de Mallorca

Avui, el periodista del Diario de Mallorca, J.F. Mestre, a la secció de Tribunals revela que la exsecretària de l’Ajuntament de Sineu, Margarita Mulet Cañellas, serà jutjada per un presumpte delicte de falsetat documental i desobediència a l’autoritat. La fiscalia demana 5 anys de presó per a ella.

Margarita Mulet Cañellas va ser secretària de l’Ajuntament de Sineu des d’abril del 2010 fins l’abril del 2013, quan es va traslladar a Puigpunyent. Durant la seva estada a Sineu es varen destapar una sèrie d’irregularitats que desembocaren en un expedient disciplinari, amb demandes i querelles de la secretària contra regidors i batles i amb informes a fiscalia.

L’historial de sancions d’aquesta funcionària és massa extens per a una servidora pública, ja que fou expedientada i sancionada a altres pobles on va estar com Bunyola, Capdepera i Campanet. Alguna sanció fou de destitució del càrrec i la prohibició d’obtenir nou destí durant tres anys.

En aquest judici es jutgen uns fets del 2010 quan era secretària de Sineu. El judici es celebrarà dia 25 d’aquest mes i estan citats a declarar com testimonis dos exbatles: Pep Oliver i Pere Joan Jaume.

7 comments

 1. Miquel

  A Capdepera Li varen haver de pagar 90.000€ a veure que costará a Sineu

  • miquelsineuer

   Efectivament, 90.000 € per un defecte de forma de l’expedient sancionador perquè ja havia caducat el termini per imposar la sanció. No va ser per un tema de fons sinó de formes. No es va discutir els fets sinó la forma. Les infraccions comeses per Margarita Mulet hi varen ser i eren sancionables. Altra cosa és que es va tardar massa en resoldre l’expedient i aquest va caducar, d’acord amb els terminis que marca la Llei.

 2. Miquel

  Es veu que es 100.000 € varen ser ben repartits

 3. miquelsineuer

  L’historial sancionador d’aquesta servidora pública la situaria, amb tota probabilitat, en el top 10 del personal empleat públic més sancionat de tot l’estat espanyol. Cap demanda seva contra l’Ajuntament de Sineu ha prosperat. La millor defensa, diuen, és un bon atac.

 4. Miquel

  A l’historial d’aquesta persona mai hi ha hagut un desfalc com es normal que hi hagui a Sineu,(abans 800.000 €, ara 100.000 ) i lo que hagués pogut treure si no l’haguesin perseguida, per ventura es que s’estima mes ser sancionada que fer feina amb corruptes.

  • miquelsineuer

   Amb aquests comentaris es certifica una cosa: el cercle d’amistat de Margarita Mulet no l’ha ajudada a ser una persona bona. “Ser sancionada que fer feina amb corruptes”, Aquesta no l’havia sentida mai!. Vaja, Vaja. Per tot on ha treballat s’ha estimat més ser sancionada?

 5. MiqueldePalma

  Els que o son bons son els que roben al poble i despres fan fum darrera una funcionaria que no s’ha quedat un euro i que s’en fot de tot aquest trui, Veurem com acaba això, sa pilota està damunt sa taulada, que li demanin a en Damaso que era es Secretari i a en Pedro que era es tresorer sense comptar al batle Oliver Rebassa

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: