PRESENTACIÓ CANDIDATURA PP _ El candidat del PP a la batlia de Sineu Tomeu Mulet es presenta com un jove preparat que té il·lusió i experiència per governar.

L’acte que ha tengut lloc aquest passat divendres al Teleclub ha comptat amb la presencia i el suport del President del PP a Balears, Biel Company i el candidat a presidir el Consell de Mallorca, el popular Llorenç Galmés.

Mulet s’ha presentat davant dels assistents com l’única alternativa real tot defensant que el seu partit suposa una aposta clara per posar en valor Sineu i ha remarcat que compta amb el millor equip de gestió que necessita la vila. El candidat ha explicat que són conscients del desencís polític al mateix temps que s’ha felicitat per les reincorporacions al seu partit i de la recuperació de la identitat perduda.

“Tinc les ganes i la il·lusió de sempre però ara amb més experiència per posar en valor Sineu.”

ptroz

Mulet ha avançat que el programa electoral que el seu partit presentarà per les eleccions locals del proper 26 de maig durà entre altres propostes: una baixada de l’IBI, millores en la gestió del mercat dels dimecres, una aposta clara de les Fires de la localitat i en especial la de Sant Tomás, la millora de la neteja i embelliment del nucli urbà i la reforma de l’actual pla de mobilitat i circulació; i tot ha dit “de la mà de tots els treballadors municipals”.

Durant el seu discurs ha remarcat que el seu partit ha sabut governar sempre per a tothom sense fer parts ni quarts i ha aprofitat per acusar a l’actual batle Miquel Gelabert de no haver sabut fer el mateix. Tomeu Mulet ha sentenciat que l’actual equip ha governat els darrers quatre anys des de la confrontació. Amb tot, ha reconegut la feina feta pels actuals governants i n’ha destacat la millora en la gestió del punt verd.

“Governarem sense imposicions i ho farem reforçant la participació ciutadana.”

Per concloure el seu parlament, el candidat a batle ha manifestat que els darrers quatre anys des del seu partit han fet feina des de l’oposició i ho han fet de manera constructiva i sempre en positiu.

“No som corruptes ni mentiders som humils i anem de cara.”

Per la seva part el President del PP a Balears, Biel Company en un discurs de caràcter triomfalista ha aprofitat la ocasió per comprometre als sineuers i sineueres assistents a l’acte que el seu partit farà arribar l’aigua potable al poble des de Sa Marineta una acció que ha valorat en 2 milions d’euros. Al mateix temps, ha avançat que baixaran els impostos i en aquesta línia ha assegurat la eliminació si governen de l’impost de successió i el de transmissió patrimonial per als joves. També ha parlat de redactar una llei que permeti en menys de 24 hores fer fora als ocupes. Entre les mesures estrella que proposa el PP hi ha l’eliminació de la zonificació turística; diu Company que “en favor de posar novament en valor el lloguer vacacional.”

ozedf

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: