Jornades sobre Participació Ciutadana, aquest 21 i 22 de març, a la Quintana

Demà i divendres es duran a terme les “II Jornades de Participació Ciutadana de Mallorca” a l’antiga escola de la Quintana, amb el títol “Innovació democràtica i pràctiques participatives”. Les jornades han estat organitzades per la Direcció Insular de Participació Ciutadana; la Conselleria de Cultura, Participació i Esports; i l’Ajuntament de Sineu. S’hi exposaran diferents aspectes de la implicació dels ciutadans en els espais de decisió política, es debatrà la pràctica de la democràcia participativa, així com també s’explicaran les experiències més recents en aquests camps. Més d’una cinquantena de persones s’han inscrit ja per a participar-hi.

Aquí podeu accedir al programa: II PC MCA. Programa df

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: