Monarquia o República? Referèndum a Sineu dia 7 d’abril

4764B2DA-89A1-45FD-BBD5-9BBD4F9FC7DEEstàs a favor d’abolir la Monarquia com a forma d’Estat i instaurar una República?Aquesta és la pregunta que els sineuers podran respondre dia 7 d’abril a Sineu. Els que vulguin votar han d’acudir entre les 17 i les 20 hores a s’Abeurador, a la plaça del Fossar. La convocatòria respòn a la iniciativa de diferents moviments cívics de Mallorca que s’han coordinat per realitzar aquesta consulta no vinculant. A Sineu, concretament, el moviment ve liderat pel CDR (Comitè en Defensa de la República). Martina Ferriol, que n’està al capdavant, explica que l’únic requisit per votar és ser major de 16 anys.

La proposta també s’ha articulat a altres pobles de Mallorca, com Valldemossa, Artà, Esporles, Pollença, Porreres i Santa Margalida. Els organitzadors fan una crida perquè s’hi afegeixin els 53 municipis mallorquins.

A tall d’apunt, esmentar que la UIB ja realitzà aquesta consulta el passa 27 de febrer. Hi varenparticipar 1.475 persones i els sufragis favorables s’enfilaren al 91%.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: