Presentació de la 35a edició del Pla de Mallorca

Aquest passat dilluns, el Claustre de Sant Bonaventura, de Llucmajor, fou escenari de l’acte de presentació dels recorreguts de les etapes del trofeu ciclista Pla de Mallorca 2019, que enguany arriba a la seva 35a edició. Per a commemorar aquesta edició, el dorsal 35 serà atorgat a la corredora professional del Movistar, Mavi García, mentre que Lluís Mas, també professional del Movistar, serà l’ambaixador de la carrera.

Varen assistir a l’acte el vicepresident del Consell de Mallorca, Francesc Miralles i la responsable en matèria esportiva, Margalida Portells. En representació de l’Ajuntament de Llucmajor assistí el regidor d’esports, Tomeu Tugores, Fernando Gilet, president de la federació balear de ciclisme i els representants de les entitats comercials i ajuntaments que donen suport a la carrera.

Amb la mateixa configuració dels anys passats, el Pla Gran es reserva per a primera i segona categories, mentre que al Pla Petit hi participaran els cadets, les fèmines i els ciclistes de tercera categoria.

El Pla començarà a Sencelles el dia 5 de maig. La segona etapa, en la modalitat de contrarellotge, tendrà la sortida i arribada a Sineu. La tercera etapa, el 18 de maig, és la sorpresa d’aquesta edició ja que es disputarà al terme de Llucmajor, localitat que entra per primer cop en la competició i on el Santuari de Gràcia serà el lloc protagonista, sens dubte, d’aquesta etapa curta però intensa. La jornada final se celebrarà dissabte 25 de maig, amb la meta ubicada a la Plaça des Pou de Maria de la Salut.

Els diferents mallots del Pla 2019 seran: El groc de líder de Eat&Checkcycling, el de millor Cadet serà per Esports del Consell de Mallorca, el d’esprints especials serà per Autovidal, el de la muntanya de Juvimar, Climaes i Vicky Pulgarin, el de les metes volants de Kubota-Autotècnica Sant Joan, el de la regularitat per a Ferreria Rafel Miralles, el de la combinada per a Bou Cafè Mallorca, el de les fèmines per a la corporació IB-3, el de millor junior de Diario de Mallorca i la general dels equips estarà patrocinada per Sportmaniacs Baleares.

La inscripció de la carrera ja està oberta i se realitzarà únicament on-line.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: