Durant el març, l’IES Sineu ha rebut la visita de dues mobilitats i la sortida d’una altra relacionades amb tres projectes Erasmus+

De l’11 al 15 de març va ser el torn de la venguda de 24 professors de 5 països diferents, del 17 al 23 la sortida de 6 alumnes i 2 professores a Gdynia (Polònia) com a 2a mobilitat d’un projecte de llengües estrangeres i del 24 al 30 de març la visita de 3 països com a 4a, i darrera, mobilitat d’un projecte d’història.

Grup mallorquí participant a Gdynia.

 

Aquest mes de març ha estat especialment mogut pel que fa a projectes Erasmus a l’IES Sineu; s’han rebut 2 visites al propi centre i 1 sortida d’alumnes i professores del centre. En concret es tracta de:

1) L’arribada de 24 professors de Finlàndia, Polònia, Itàlia, Grècia i Macedònia per a dur a terme un curs sobre Art thinking com a 2a mobilitat d’un projecte que pretén formar els professors participants en noves metodologies per a aconseguir una escola inclusiva. Aquest grup de 24 professors i 4 professores de l’IES Sineu, varen impartir el curs en anglès.

Atès el gran interès del professorat tant de l’IES Sineu com de les escoles dels envoltants es va poder formar un altre grup sobre la mateixa metodologia arrel d’un acord amb el CEP d’Inca, el qual ha estat valorat molt positivament.

2) L’anada en el marc de la 2a mobilitat a Gdynia (Polònia) de 6 alumnes de 2n d’ESO acompanyats per 2 professores. Es tracta del projecte «Jeux sans frontières» vinculat al departament de llengües estrangeres del qual la primera mobilitat es va dur a terme a Mallorca el mes de gener passat. Tracta sobretot d’entendre la no existència de fronteres en el món animal i dels valors de tolerància i respecte entre diferents cultures.

3) L’arribada de 18 alumnes i 8 professors de tres països diferents – Turquia, Polònia i Romania– en el marc de la 4a i darrera mobilitat d’aquest projecte titulat «From the past to the future» vinculat a l’assignatura de Valors ètics que té com a eixos principals conèixer els costums i valors culturals de cada país per tal d’establir una ciutadania europea més sòlida.

Visita 4a mobilitat. From the past to the future. Mallorca.

 

Anada a Gdynia. Polònia.

 

Visita 24 professors.

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: