El C.IN.E. acull aquests dies unes jornades per a professionals del Teatre

Una quinzena de professionals de les arts escèniques són a Sineu durant aquesta setmana per desenvolupar el primer programa professional de la xarxa europea Island Connect. Des d’avui fins al 13 d’abril, el C.IN.E. acull la Capacity Building Week, un programa de capacitació professional per als artistes seleccionats el 2019 en el marc de la xarxa. Les jornades estan coorganitzades per l’Institut d’Estudis Baleàrics, el Teatre Principal de Palma i els socis del projecte: BIRCA (Dinamarca), l’Associació Domino + Fund for Others (Croàcia) i el C.IN.E.

Les companyien que es beneficiaran de la dotzena de tallers, impartits per experts internacionals, són Migrants, MaliciaCIA! (Mallorca), ROOM 100, Sylvija Dogan (Croàcia), Sarah Hammeken Company i MYKA (Dinamarca). Aprendran sobre models de negoci en les arts escèniques, planificació, màrqueting i comunicació, fundraising, aconseguir feedback, pitching i com trobar socis i treballar internacionalment.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: