Antoni J. Fluxà mostra el seu “showroom” del Mercadal

Antoni J. Fluxà, arquitecte, sonador -vegeu-lo actuar amb Xeremiers de Sineu o amb Copeo de Sineu-, i de fa poc temps retirat de l’activitat professional al cap davant d’una administració de loteria a Inca, està actualment immers en una de les seves més grans passions: l’art en ceràmica, formigó, fusta… Fluxà recentment ha trobat l’espai necessari on des d’ara podrà mostrar les seves creacions i posar-les a disposició de qui en vulgui adquirir qualcuna: l'”Antoni J. Fluxà Artworks“, en el nombre 10 de la plaça del Mercadal, damunt la riba. La inauguració d’aquest nou local dedicat a les arts plàstiques serà aquest divendres, 12 d’abril, a partir de les 18 h del capvespre.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: