Gent per Sineu vol captar el vot jove, segons es desprèn del discurs en el seu primer acte de campanya

Miquel Gelabert Confit repetirà com a cap de llista de Gent per Sineu (GxS) en aquestes properes eleccions locals. El partit que ara governa va presentar ahir la seva llista per a les eleccions locals del 26 de maig, amb una llista renovada en la que dos dels onze aspirants estan en la vintena d’anys: Biel Alomar Caragol (19 anys, net del glosador Biel Caragol) serà el cinquè (per tant en llocs “de sortida”) i Mar Amorós (20 anys, filla de l’històric Julià Amorós -que va ser regidor per Esquerra Republicana-) serà la desena candidata.

Els regidors Joana Maria Fornareta i Carles Ramis ocuparan els llocs setè i vuitè de la llista, mentre Pep Lluís Tugores Veiga es reserva el sisè lloc, un lloc d’apostar fort. Magdalena Remirada ocuparà el lloc d’ombra de Miquel Confit, cap de llista.

Maria Mosca, que fa quatre anys no ocupava llocs “de sortida”, enguany ocupa el quart lloc, just per darrera de Tomeu Ripoll, que no anava en llistes en les passades eleccions.

La intenció de GxS és, segons paraules de l’actual batle, consolidar i acabar “l’amplíssima feina feta”. La incorporació de cares joves en els llocs “de sortida” vol apostar per estirar el vot jove (Biel Alomar, per exemple, encara no ha votat a cap elecció).

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: