L’equip infantil femení de bàsquet, quart al torneig d’Alaior

L’equip infantil femení del Bàsquet Sineu ha fet un gran torneig a Alaior (Menorca), disputant les semifinals i el tercer i quart lloc, quedant en el quart lloc de 12 equips. El torneig, que enguany ha celebrat la 17a edició, va començar dimecres i ha acabat avui, dissabte.

Després de quedar segon en el seu grup, guanyant tots els partits manco un, ha disputat una de les semifinals contra l’Osona A, que ha perdut. Després ha disputat el tercer i quart lloc, perdent contra el CB Montuiri.

L’altre èxit ha estat individual, ja que la jugadora Marta Caldentey ha estat la millor anotadora del torneig de la categoria infantil femení i ha estat elegida entre el quintet ideal de la categoria.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: