La seguretat avui vespre serà coordinada entre Policia Local i Guàrdia Civil, “que són els que en saben” diu el batle

El batle ha afirmat a Díngola que el dispositiu per avui vespre serà determinat per la Guàrdia Civil, que és “qui toca fer-ho”. Miquel Gelabert ha explicat a Díngola que l’Ajuntament de Sineu destina 4 efectius seus a la seguretat durant la processó, i que la Guàrdia Civil afegirà els dispositius que cregui convenients. Segons el batle, avui matí el cap de la Policia Local de Sineu s’ha comunicat amb el responsable de zona de la Guàrdia Civil, per informar-lo dels fets.

Recordem que ahir vespre, durant la processó del Dijous Sant, es visqueren moments de certa psicosi, quan tres joves sineuers observaren dos individus presumiblement armats i vestint passamuntanyes que es dirigien cap a l’itinerari de la processó. Els tres joves s’amagaren dins el Celler Can Font i avisaven a qui es trobaven. L’112 va rebre algunes cridades, i aviat els grups de Whatsapp anaven plens de la noticia o rumor. Durant tot el vespre, la Policia Local i una patrulla de la Guàrdia Civil realitzaren batudes pels carrers del poble. Devers la una de la nit, tres membres de la Policia Local avisaren els bars oberts, aconsellant-los de tancar, perquè ja finalitzava el dispositiu de seguretat per ahir. Díngola n’informà al moment aquí (fes clic).

Tots els indicis apunten a un doi o una gamberrada.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: