Magror de tots els partits, pel que fa a les eleccions generals a Sineu

Miquel Gelabert ha estat el primer candidat entrevistat per Díngola.

Les eleccions generals del 2019, a Sineu, per ara no han tengut massa interès. O això diria qualsevol que es passegés pels carrers del poble. Nul.la publicitat de cap partit, excepte alguns cartells de paper –mal penjats i ja lleugerament esbocinats– a la plaça des Fossar. I només de tres partits: Veus Progressistes –la coalició del Més per Mallorca de Guillem Balboa i l’Esquerra Republicana de Mateu Xurí–, el PSOE de Pere Joan Pons, i el PP de na Marga Prohens. Cap més. Cal dir que el PSIB-PSOE va posar la publicitat just fa uns dies, i que al principi només el PP i Veus Progressistes havien penjat algun paper.

 

Ampla cobertura electoral de Díngola

Díngola està preparant un dossier electoral molt ample, amb entrevistes a tots els candidats i una completa anàlisi i resum de la legislatura que estem acabant. Marta Bergas ha entrevistat el candidat de GxS, Miquel Gelabert Confit, i demà entrevista a Pere Joan Jaume, candidat de Ciudadanos. Jorgina Fusté entrevista demà els candidats del PP, Tomeu Mulet, i del PSIB, José Manuel García.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: