La Fira comptarà amb Seguretat Privada

Seguint amb el serial del conflicte de servei de Seguretat Local a Sineu, i de cara a la Fira d’aquest 1r diumenge de maig, l’Ajuntament ha contractat una empresa privada de Seguretat per a prestar aquest servei en el recinte de la Fira. És la mateixa empresa que va dur la seguretat del recinte del Dijous Bo d’Inca.

Mentre, els quatre policies locals disponibles del poble (l’altre està de baixa) seran els encarregats de controlar els accessos d’entrada al cas urbà. Aquest servei comptava, els altres anys, amb el reforç de policies locals d’altres pobles veïnats, però enguany no serà així perquè aquests policies no han mostrat la seva disponibilitat a prestar aquest servei, posicionant-se, de manera voluntària o no, a favor de la policia local de Sineu en el conflicte amb l’equip de govern municipal.

L’Ajuntament ha contactat amb la Guàrdia Civil, la qual reforçarà el servei de la Policia Local. Els voluntaris de Protecció Civil de Sineu prestaran el seu servei, com cada any.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: