Un sineuer a la Marxa Orbea Monegros de MTB

Toni Munar Mascaró, amb el seu amic Rafel Manera, acaben de participar a la 19a edició de la popular marxa Orbea Monegros, una de les marxes de bicicleta de muntanya més populars i multitudinàries d’Europa.

La prova transcorre pel Desert dels Monegros, un immens desert de pedres i sorra a mig camí entre Osca i Saragossa. El paisatge àrid dels Monegros és un escenari perfecte per a la pràctica dels esports d’aventura.

Toni i el seu amic participaren a la marató de 117 quilòmetres. Hi ha un recorregut més curt de 81 quilòmetres. Entre ambdues curses hi han participat 8.000 ciclistes, 6.000 a la marató i 2.000 a la mitja marató.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: