Doble exposició d’homenatge a Antoni Mariner

El consistori sineuer i la revista Sa Plaça reten homenatge a l’artista traspassat ara fa poc més d’un any. Començà la revista Sa Plaça quan va regalar fa dues setmanes als seus lectors una “Espipellada literària” sobre Antoni Gelabert i Ferriol Mariner (Sineu, 1940-Trapagaran, 2018). Aquest llibretó recull texts del mateix autor que fou col•laborador d’aqueixa revista.Anit, en el marc dels actes amb motiu de la Fira de Sineu, a les 20.30 h s’inaugurarà una exposició al primer pis de l’ajuntament on es podran veure quinze escultures, de petit format, de Mariner i altres obres d’homenatge que han realitzat els artistes amics seus Tomeu Coll, Joan Mariando, Marquet Pascual, Pep Coll, Ferran Pizà i Jaume Poma. Aquesta mostra també comptarà amb la projecció de part del material enregistrat pel col·lectiu “Cine-1” del qual formava part el mateix Mariner, que és l’homenatge dels seus companys sineuers (l’Ajuntament l’ha digitalitzat i passarà a formar part de l’Arxiu Municipal).

L’altre escenari de l’homenatge s’ubica a la plaça de Sant Marc on s’exposaran cinc peces de gran format, entre les quals hi ha el conjunt Miners que ha estat cedit al poble per a romandre a l’espai públic. Així mateix s’ha editat un catàleg de l’obra de Mariner que fa palès el gran conjunt de peces creades. Les exposicions seran visitables a partir d’aquest mateix divendres i fins a diumenge 12 de maig.

Algunes de les peces que es veuran a la placeta del lleó. [fotos Díngola]

Muntatge de l’exposició durant l’horabaixa d’ahir, dijous. [fotos Díngola]

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: