Alumnes d’FP bàsica d’electricitat i electrònica de l’IES Sineu realitzaran pràctiques a Finlàndia

Un total de 5 alumnes de 4 centres educatius, IES Felanitx, IES Son Pacs, IES Puig de Sa Font i IES Sineu, duran a terme 14 dies de pràctiques en empresa a un centre de Formació Professional de la ciutat finesa d’Espoo. Estaran acompanyats per 2 professors diferents durant cada una de les dues setmanes de durada de les pràctiques.

Es tracta del primer any en què centres de les Illes Balears envien alumnes de Formació Professional Bàsica a realitzar part del seu mòdul de pràctiques en empreses a un país participant del programa Erasmus+. Es tracta d’una prova pilot en el marc del projecte en consorci que lidera la Direcció General de Formació Professional i Formació del Professorat que permetrà avaluar si és aconsellable continuar o no amb l’experiència.

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: