Ha començat el Pla de Mallorca

Ahir, diumenge, es va disputar la primera etapa del Pla de Mallorca, amb sortida i arribada a Sencelles.

L’AC Sineu va tenir una actuació destacada en el Pla Petit, ja que el corredor Daniel Esbri es va imposar en les metes volants i el club sineuer és el líder per equips, tot i que només es varen classificar 5 corredors de l’AC Sineu. El guanyador va ser el cadet Sergi Amengual (Club Antoni Gelabert).

La participació al Pla Gran només va comptar amb dos corredors de l’AC Sineu, Llorenç Ferriol i Toni Sales. Llorenç Ferriol va arribar amb el primer grup nombrós a 29 segons del guanyador, Mateu Gamundí (Felanitx Club). Toni Sales va arribar a 50 segons.

Segona etapa: contrarellotge a Sineu

El proper diumenge, dia 12, es disputa la segona etapa en la modalitat de contrarellotge individual entre Sineu i Sant Joan, amb un exigent recorregut de 12 km , amb sortida i arribada a la Plaça des Fossar de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: