Reestructuració del Sineu Atlètic de futbol sala per a la propera temporada

Ja ha acabat la temporada 2018-2019 per al Sineu Atlètic-Molí den Pau i el club ja té clar quina ha de ser la reestructuració per a la propera temporada. Només hi haurà un equip sènior, el de Tercera Divisió. Per tant, no hi haurà equip a 1a Regional.

Segons el directiu Biel Aguayo, es pretén dur a terme un projecte il·lusionant per a ser més competitius. Els entrenadors Fernando Alarcón i Biel Alomar no continuen i hi haurà altes i baixes en totes les posicions.

La gran novetat és que el club vol crear una escoleta de futbol sala, amb pre-benjamins i benjamins. També s’intentarà fer un equip femení. Per això, el club ja ha posat en marxa una campanya de captació de nins i nines.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: