S’estrena “L’ARXIPÈLAG INDÒMIT”. Pel·lícula documental d’història natural de Rubén Casas Oché.

Avui vespre és la pre-estrena i el proper divendres 10 de maig tindrà lloc a la Sala Augusta (Palma) l’estrena oficial de la pel·lícula documental “L’Arxipèlag Indòmit”. Un treball cinematogràfic que ens descobreix l’exuberant riquesa natural de les nostres privilegiades illes. Una cara desconeguda per la gran majoria i que ara podrem visualitzar a la gran pantalla.

Dos anys i mig de rodatge després el naturalista y realitzador Rubén Casas, resident a Sineu, ens explica la fabulosa història natural d’aquest arxipèlag i la seva delicada situació actual en una pel·lícula documental de 89 minuts que sintetitzen a la perfecció l’esperit salvatge d’aquest arxipèlag indòmit.

RUBEN CASAS OCHE

Des de fa milions d’anys, centenars d’espècies han anat adaptant-se a les característiques que aquesta insularitat obliga, atorgant a l’arxipèlag una diversitat i riquesa biològica sense parangó. El documental, però, posa en relleu el greu risc que corre possiblement el major tresor de les Balears; la seva extraordinària naturalesa salvatge. El gradual abandó i deterioració del món rural, el creixement urbanístic desmesurat i un agressiu turisme de masses, en són factors decisius.

El seu autor en destaca la cuidada i extrema qualitat de la fotografia, acompanyada per una formidable Banda Sonora Original i un guió minimalista que ens transportaran a viure un increïble viatge per la història natural d’un dels arxipèlags més excepcionals del mediterrani.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: