El PP presenta els seus candidats

En aquests moments, el candidat popular al Consell de Mallorca Llorenç Galmés, el president de la junta local Pedro Àlvarez i el candidat a la batlia Tomeu Mulet estan obrint els seus actes de campanya, després de la penjada de cartells de despús-ahir.

Mulet ha incidit tot d’una en que per ells “Sineu és lo primer” i Àlvarez en la “recuperació del capital humà que havia deixat el partit”.

El PP ha presentat una llista en la repeteixen algunes cares (com ara Sebastià Barceló, Xisco Gelabert Fuli, Ramon Gelabert Margoll, Margalida Ballester, etc.) però en la que també hi ha bastants cares noves (com ara Pep Genovart Segai, Joana Esteva Pates –recuperada de Sineu s’ho Mereix–, Xisca Batle, etc.). Maribel Arnau Ferruella, actualment regidora en l’oposició i, en l’anterior legislatura, regidora de cultura, passa al lloc 11è, sense cap possibilitat de sortir. L’actual regidora Carme Sancho des Triquet es retira i no va en llistes. El fitxatge “estrella” és Xisca Ramis (esposa de l’exbatle Boter) com a 2a candidata.

El passat 15 de març Tomeu Mulet havia estat presentat com a candidat a batllia (fes clic aquí per veure la crònica de Jorgina Fusté sobre aquesta presentació).

El programa

El PP vol recuperar el Teleclub (o substituir-lo), cobrir les grades del camp de futbol, reformar el pavelló, potenciar les festes patronals, controlar les plagues i espècies invasores, netejar i condicionar camins, impulsar la gestió cinegètica, impulsar programes de reforç escolar, etc.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: