Presentació de Cs Sineu

Aquesta tarda i al teleclub, Cs (Ciudadanos) Sineu ha presentat el programa electoral i la candidatura municipals. L’acte ha comptat amb l’assistència de la candidata al Consell de Mallorca, Beatriz Camiña, i del seu número dos, Oswaldo Cifre.

El candidat a la batlia de Sineu, Pere Joan Jaume, ha fet una breu explicació dels punts bàsics del programa electoral de Cs Sineu, començant, precisament, per la reforma del teleclub perquè sigui un espai polivalent i es torni obrir el bar. Altres punts destacats són: un aparcament al cementiri, arreglar la recollida de les aigues pluvials, una reforma circulatòria feta per la Policia Local, embelliment de Sa Plaça, millorar la relació amb la Policia Local i habilitar un nou espai per a la Policia, inversions en l’escoleta per arreglar goteres i cruis, fer arribar el gas natural a les cases de Sineu, un nou pavelló al poliesportiu, millorar el mercat dels dimecres, recuperar la Fira de Sant Tomàs (“ara és un nyarro” ha dit), que la gent pugui llogar habitatges per a ús turístic…

Els membres presents de la candidatura de Cs Sineu s’han aixecat, sense haver fet una presentació explícita de cada un d’ells, per fer la foto de grup.

A l’acte hi eren presents el candidat a la batlia del PSIB-PSOE, José Manuel García, el número tres de la llista del PP, Pedró Álvarez i qui va ser candidata a la batlia del PP fa 20 anys i regidora, Apol·lònia Llull Tenerife.

One comment

  1. Tofol

    I quan tornaran es dotbles que falten de la caixa de l’Ajuntament el temps que en Pere Joan era el Tresorer i en Boter es batle ?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: