Rodamilans participa a l’Scratch Day de la UIB

Dissabte passat, alumnes del CEIP Rodamilans participaren a l’Scrath Day de la UIB, una jornada d’activitats que s’organitzen arreu del món amb motiu del Dia Internacional del Llenguatge de Programació per a infants, desenvolupat pel MIT (Estats Units). Durant la jornada es dugueren a terme exhibicions i proves per als assistents.

Marc Mas i Naroa Egurrola, alumnes de Rodamilans, guanyaren el segon i tercer premi de “minireptes”.

Durant la jornada, s’anunciaren els guanyadors del concurs de projectes, entre els quals, en tercer lloc, hi hagué un equip format per alumnes de l’IES Sineu, Noah Catalán (de Petra), Alessandro Ian Brizzi, Mikel Mantxola, Mar García i Daniel García (de Sineu).

Les activitats amb Scratch fan part del Programa de promoció de les enginyeries, edificació i matemàtiques que l’Escola Politècnica Superior ha engegat per a promoure els estudis que s’hi imparteixen i transmetre les oportunitats laborals del sector de les enginyeries.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: