Bona contrarellotge de Llorenç Ferriol, José Porcel i Daniel Esbri a Sineu

Diumenge es va celebrar la segona etapa del Pla de Mallorca en la modalitat de contrarellotge individual amb el recorregut de 12 quilòmetres Sineu-Sant Joan-Sineu.

Al Pla Petit cal destacar les actuacions dels corredors de l’AC Sineu, José Porcel (Ma-50, 6è classificat) amb un temps de 18’22” i de Daniel Esbri (Elite, 4t classificat) amb un temps de 17’48”. Jaume Bergas va acabar en la onzena posició (18’33”). També varen córrer José Antonio Fernández (37è amb 19’15”), José Antonio Gámez (73è amb 20’56”) i Joan Pere Crespí (76è amb 21’15”). Pedro Pou va guanyar l’etapa amb 17’01” i es situa líder de la general.

Daniel Esbri ocupa el 4t lloc de la general i vesteix el mallot taronga de les metes volants, mentre que José Porcel ocupa el 6è lloc de la general i vesteix el mallot verd dels sprints especials. Jaume Bergas és l’onze classificat de la general.

Pel que fa al Pla Gran, destacar la gran contrarellotge de Llorenç Ferriol, únic corredor de l’AC Sineu que puntua per a la general. Llorenç va aconseguir un fantàstic registre de 17’01”, sent el 8è millor registre i situant-se el 9è de la classificació general. També varen córrer Miquel Àngel Bergas (15è amb 17’14”) i Josep Maria Estela (43è amb 18’17”). El guanyador va ser Francisco J. Salmeron (Bicimetrics) amb 16’29”. Mateu Gamundí conserva el mallot de líder. El millor equip del Pla Gran va ser el Bicimetrics, amb Columbiano Aguayo de director esportiu.

La tercera etapa es disputarà el proper cap de setmana a Llucmajor.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: