Dissabte comença la Promoció a Tercera Divisió

Diumenge va acabar la lliga de Preferent i el CE Sineu ha acabat entre els llocs de promoció a Tercera Divisió. El CE Sineu ha ocupat el 5è lloc de la classificació i li ha tocat disputar la primera fase de la promoció contra el Collerense A, que ha acabat en el segon lloc de la classificació.

El primer partit es disputarà el proper dissabte, dia 18, al Camp de Son Matgí.

Díngola ha conversat amb l’entrenador, Amador Gacías, i amb el president, Pep Bergas, per a saber la seva opinió i pretensió en aquesta promoció a Tercera. Recordam que el CE Sineu du 4 temporades a Preferent i aquesta serà la tercera promoció que disputarà.

Tant l’entrenador com el president diuen que l’equip competirà per a assolir la promoció a Tercera, ja que tant des del punt de vista econòmic com esportiu, el club estarà preparat per competir a Tercera. Pep diu que enguany hi ha més il·lusió per a la promoció perquè seria un fet històric a Sineu. Si s’aconsegueix l’ascens, caldrà una reestructuració de la plantilla per a fer un equip competitiu per a lluitar per la permanència.

Amador i Pep reconeixen que el Collerense A era l’equip que és volia evitar per a la promoció, ja que és l’equip més fort dels que promocionen.

Amador Gacías i Pere Fuster seguiran d’entrenadors

Amador Gacías i Pere Fuster seguiran sent els entrenadors del CE Sineu per a la propera temporada, tant si l’equip juga a Preferent com si juga a Tercera Divisió.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: