Constituïda la mesa contra la violència de gènere

Ahir de matí l’Ajuntament de Sineu va constituir la mesa de coordinació i prevenció de la violència de gènere del municipi de Sineu.

Per tal de formar un equip multidisciplinari que actuï de forma conjunta davant aquesta problemàtica, es varen reunir els diferents agents que més contacte estableixen amb la ciutadania: membres de l’equip de govern -el batle Miquel Gelabert, i les regidores Joana Maria Mestre i Magdalena Genovart-, Guillem Ferriol en representació del partit Sineu s’ho Mereix, una tècnica de Participació Ciutadana, representants del CEIP Rodamilans i de l’IES Sineu, dels Serveis Socials, dues tècniques del SOIB, una de Creu Roja, tres representants de la Guàrdia Civil i una representant de la Delegació del Govern d’Espanya. La reunió fou dirigida per la directora de l’Institut Balear de la Dona, Rosa Cursach, que va remarcar la importància de fer feina conjuntament en la prevenció i la intervenció davant casos de violència masclista, i d’identificar quins són els agents implicats, les seves funcions i competències. Aquesta xarxa, que s’ha organitzat en dues comissions de feina -una de prevenció i una d’intervenció-, permetrà desenvolupar una tasca molt més integral i eficient en aquesta matèria. Si bé ahir mancaren alguns agents -com el Centre de Salut, la Policia Local i qualque representat del Partit Popular-, des de la Sala s’espera que en un futur tots puguin participar de l’iniciativa en què “cadascuna de les parts és fonamental”.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: