El rector, pregoner a les Festes de Sant Domingo de Manacor

Ahir vespre, el rector de Sineu i Llubí, Juan José Llamedo, va fer el pregó de les Festes de Sant Domingo, que celebren les barriades manacorines del Convent, Centre, Tren i l’Antigor. Les de Sant Domingo, són les festes de barriada que segurament més renom tenen dins la capital de Llevant, especialment pel ball dels Moretons i la figura estàtica de l’Alicorn que els acompanya; en aquest web podeu trobar molta informació sobre el ball, les figures dels gegants i l’Alicorn: http://www.elsmoretons.com/. Festes vinculades al passat del convent dels dominics, emplaçat on avui hi ha les cases de la vila. El fet que Llamedo fos el pregoner d’aquestes festes no és casual, per la relació d’anys que ha tengut el rector de la Parròquia de Santa Maria de Sineu amb la gent de Manacor, on hi residí essent frare, i on encara hi conserva vincle d’amistat.

Foto Twitter Ajuntament de Manacor

Moment del pregó en el claustre de Sant Domingo. [Foto Twitter Ajuntament de Manacor]

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: