El Sineu Atlètic-Molí den Pau ja té nou entrenador

La directiva del Club sineuer de futbol sala, Sineu Atlètic-Molí den Pau, s’ha posat les piles per a la reestructuració que ja vàrem informar que volia fer de cara a la temporada 2019-2020. I ha començat per l’equip tècnic. L’equip de Tercera Divisió ja té nou entrenador: Manolo Domínguez.

Dijous fou presentant al Restaurant Molí den Pau amb presència de la premsa i de membres de la directiva.

Manolo Domínguez té un extens currículum com entrenador, destacant el seu pas pel Fisiomedia Manacor com segon entrenador durant 3 temporades amb José Lucas Mena “pato”, la temporada 2008-2009, va entrenar AD Inca a 2a B, va ascendir l’Alcalà de Guadaira a 2a B i ha entrenat l’Entreculturas Montesión la temporada 2013-2014. Fa tres temporades que no ha dirigit cap equip, es mostra il·lusionat amb el projecte del club sineuer i treballarà des del compromís, la il·lusió i el treball en equip.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: