Llorenç Ferriol es situa vuitè de la general al Pla de Mallorca

L’únic corredor de l’AC Sineu que puntua per a la general al Pla Gran del Pla de Mallorca, Llorenç Ferriol, va tornar fer una gran etapa a Llucmajor, el passat dissabte.

Llorenç va arribar amb un grup de quatre corredors a 1 minut i 2 segons del guanyador de l’etapa. Però només set corredors que puntuen a la general arribaren per davant de Llorenç. Això fa que avanci un lloc a la classificació general, passant del novè al vuitè, quan només queda l’etapa final de Maria de la Salut el proper dissabte dia 25. El líder del Pla Gran és Alejandro Martínez (Bicimetrics)

Pel que fa al Pla Petit, Daniel Esbri manté la quarta posició de la general a 1 minut i 5 segons del líder, Pedro Pou. José Porcel conserva el mallot verd (Autovidal) d’esprints especials. Daniel Esbri va perdre el mallot taronja de metes volants (Kubota Sant Joan), amb possibilitat de recuperar-lo a la darrera etapa de Maria de la Salut.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: