[FOTOGALERIA] Mirau aquí les fotos sobre com va anar el debat electoral de Díngola

Prop de dos centenars de persones ompliren despús-ahir el centre cívic sa Quintana en el que, probablement, és l’acte electoral més important de la campanya electoral. El debat DíNGOLA ja s’ha convertit en l’acte més esperat de la campanya, ja que és l’únic que permet un cert enfrontament entre candidats.

El debat va constar de 5 preguntes referents a punts clau d’interès per a la ciutadania (mobilitat, Policia, Teleclub, etc.) a les que els quatre candidats hagueren de respondre en torns (d’exposició i de rèplica) d’acord amb un ordre definit per sorteig:

Un torn final obert va permetre als sineuers que ho dessitjaren de formular les seves preguntes als candidats.

El debat es va allargar per espai de més de dues hores.

L’acte va comptar amb l’excel·lent moderació d’una experimentada Marta Bergas, que va haver de tallar els candidats en nombroses ocasions, en passar-se del temps sovint. Vegeu-ne la presentació inicial:

Aquest acte no hagués estat possible sense la participació entusiasta de l’equip de DíNGOLA i de l’OCB Sineu, dels tècnics de so (Leo) i de llum (Jaume), i del personal de sa Quintana i de l’Ajuntament de Sineu, per tota la col.laboració prestada.

Gràcies també al públic per assistir.

Sort a tots!

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: