L’IES Sineu participa en diferents projectes del programa Erasmus

Aquests dies alumnes i professors de l’IES Sineu participen en diferents projectes duits a terme dins el programa de cooperació educativa europea “Erasmus”. A la República de Macedònia del Nord, quatre professores de l’institut hi aprenen metodologies per a una escola inclusiva. El cap d’estudis de Formació Professional, també participa juntament amb quinze professors d’FP a una estada formativa a Alemanya. I sis alumnes mallorquins del cicle formatiu de grau mitjà d’Informàtica, entre els quals tres de l’IES Sineu, fan pràctiques a empreses d’Itàlia, Polònia i la República Txeca.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: