Ha acabat el Pla de Mallorca 2019

Amb la disputa de la quarta i darrera etapa a Maria de la Salut, aquest passat dissabte, ha acabat el Pla de Mallorca 2019.

En el Pla Petit, Daniel Esbri va intentar arribar en solitari a la meta però a pocs metres de la recta final el pilot el va neutralitzar i es va arribar disputant un esprint. Daniel Esbri aconsegueix la quarta posició de la general i José Porcel es queda amb el mallot verd dels esprints especials. L’AC Sineu aconsegueix ser el segon en la classificació per equips. José Antonio Fernández ha acabat al lloc 15è, José Porcel al 16è, Jaume Bergas al 20è i Joan Pere Crespí al 47è. El guanyador del Pla Petit ha estat el màster 50, Pedro Pou.

Pel que fa al Pla Gran, Llorenç Ferriol va arribar a la meta de Maria de la Salut amb el pilot i aconsegueix mantenir la vuitena posició de la general. Només 34 corredors han puntual per a la classificació general del Pla Gran. En el Pla Gran hi ha hagut un canvi de líder en la darrera etapa a favor de Miquel Valls de Sa Pobla Club.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: