[REACCIONS ELECCIONS] Pere Joan Jaume: «el dilluns vaig anar a fer feina ben tranquil i no tenc cap ànim de revenja»

Va ser batle amb el Partit Popular (PP), després regidor en l’oposició amb Sineu s’ho Mereix (SsM), i ara ho serà amb Ciudadanos. Pere Joan Jaume és un habitual de la política dels darrers dos lustres i mig. Les males relacions amb Tomeu Mulet (PP) foren noticia fa 4 anys i escaig, i Jaume va acabar partint del PP per fundar una candidatura local, SsM, que ara ha evolucionat cap al partit estatal de Rivera, C’s.

Pere Joan Jaume afirma que no està satisfet dels resultats del passat diumenge: “obviament esperàvem més”. Respecte a SsM, C’s va perdre un regidor.

Dit això, afirma que ara cal anar cap endavant (“el dia després de les eleccions vaig anar a fer feina sense cap problema, com cada dia”), i que està disposat a xerrar “amb tothom”. Demanat per Díngola sobre si pactarà amb Tomeu Mulet, ha afirmat que “tot i els estira-i-arronses que hi hagut aquests darrers temps, jo miraré els programes, no les coses personals que hi pugui haver amb algú”. Ha assegurat que no té cap ànim de revenja o de càstig cap a ningú. Ha afirmat també que “miraré pel benefici col·lectiu” i que podria estar d’acord igualment de pactar amb l’esquerra. Tanmateix ha dit que cap partit, per ara, se li ha acostat, i que ell esperarà moviments: “jo estic tranquil, i són els altres els que s’han de moure”.

Pere Joan Jaume, exbatle i regidor de Ciutadans [del contingut i de la foto: Miquel Puiggròs].

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: