[REACCIONS ELECCIONS] Tomeu Mulet: «no hi ha hagut cap contacte amb Pere Joan Jaume, però hi serà la setmana vinent»

El PP va pujar de 512 a 817 vots, aquestes passades eleccions, i va ser la candidatura guanyadora (possiblement rebent vots del PI -que enguany no es presentava- i de Ciudadanos -que ha baixat a la meïtat de vots i regidors de Sineu s’ho Mereix-). Tot i això, els 5 regidors no li basten perquè Tomeu Mulet, el candidat, pugui ser elegit batle: li cal un vot més en el plenari.

Les relacions amb Pere Joan Jaume no han estat molt bones els darrers anys (feu clic aquí), i el PP haurà de seduïr el líder de Cs.

Mulet ha afirmat a Díngola que està molt satisfet “perquè hem fet molta feina“, i no creu que l’èxit “sigui degut a l’esprintada final“. Reconeix que feren molta feina durant la campanya, però també creu que “els sineuers han valorat la feina feta durant tota la legislatura, i hem sabut transmetre el que volen per Sineu”. 

Mulet ha assegurat que no hi ha hagut encara cap contacte, “ni formal ni informal” amb Ciudadanos. Segons Mulet, no hi ha hagut cap acostament, però que “ho farem aquesta setmana que ve“. Tot i això, Mulet ha assegurat que miraran d’arribar a un acord “en base a línies programàtiques, més enllà de les persones“. Demanat sobre si les relacions personals amb el líder taronja dels darrers temps poden afectar un possible pacte, diu que “en ser un pacte programàtic, les discrepàncies que hi pugui haver es solucionaran en base a línies de treball“.

En ser demanat sobre com veuria un pacte GxS-PSIB-Cs a Sineu, per allò que a Palma governarà el PSIB i les relacions entre Govern i Ajuntament podrien ser més fluïdes, ell s’hi ha mostrat en contra: “el millor per a Sineu és que governi la llista més votada” ha dit.

El candidat del PP, Tomeu Mulet. [del contingut: Marta Bergas; de la foto: Jorgina Fusté]

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: