Nou entrenador per a l’equip juvenil del CE Sineu

Foto: facebook CE Sineu

Maties Ramis, coordinador esportiu del CE Sineu i, fins ara, entrenador de l’equip juvenil, deixa aquesta darrera tasca, després de tres temporades exitoses ja que l’equip va jugar una temporada a Preferent i aquesta temporada ha aconseguit el setè lloc a la classificació final del grup B de 1a Regional juvenil.

El relleu l’agafa un altre sineuer, Toni Florit, que feia unes quantes temporades que no exercia d’entrenador, després d’haver entrenat equips amateurs com el mateix CE Sineu de Regional, el Felanitx de Preferent, la U.E. Lloret i el CE Campanet. Toni Florit coneix a la perfecció el CE Sineu i aquesta incorporació suposa un valor afegit per al Club.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: