L’IES Sineu, nominat per a rebre el Premi Rosa del col·lectiu LGTBI balear

L’IES Sineu és una de les entitats o persones que han estat nominades per al Siurell Rosa, el premi que dóna cada any l’Associació LGTBI Ben Amics. Això és perquè la comissió de coeducació d’aquest centre va dur a terme diferents accions per a visibilitzar els conceptes bàsics de gènere i de diversitat sexual el passat Dia Internacional contra la LGTBI fòbia.

El col.lectiu que lluita pels drets i la igualtat de lesbianes, gais, transexuals, bisexuals i intersexuals atorga aquest premi a aquella persona, entitat o institució que hagi destacat per la seva lluita a favor de la llibertat i per la igualtat de drets del col·lectiu LGTBI durant l’any.

Per altra banda, el Dimoni Rosa castiga públicament a aquella persona, entitat o institució que ha fomentat la discriminació i la LGTBI fòbia, o actuat en contra la llibertat del col·lectiu LGTBI durant l’any. En aquest cas, un dels nominats és Jorge Campos, actualmente president de VOX Balears, ben conegut a Sineu per ser el màxim responsable del Círculo Balear durant els aldarulls que hi va haver el 29 de maig del 2011 durant la inauguració de l’estàtua de Jaume II.

Ben Amics atorga els Premis Siurell Rosa i Dimoni Rosa des de l’any 1995.

Pots votar aquí (fes clic).

Els resultats d’aquesta votació els coneixerem a la festa que es celebra el 28 de juny, a la Plaça de Cort de Palma, durant la revetla de l’Orgull LGTBI 2019.

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: