La Xerradeta Festiva torna a Sineu, amb els del Much d’amfitrions

Diumenge que ve se celebrarà, per segona vegada a Sineu, la Xerradeta Festiva en el centre sociocultural de la Quintana, a partir de les 10 h del matí. Es tracta d’una reunió de diferents associacions i entitats que organitzen neofestes arreu de Mallorca amb l’objectiu de compartir experiències i de posar en comú problemes i solucions que normalment es troben durant la preparació, i durant la corresponent celebració de la festa.

A l’encontre, organitzat per Estendard Festiu, hi participaran la Muchal Foundation de Sineu, l’Orgull Llonguet de Palma, Sa Negreta i Talapí de la Pobla, Granots i Sopes de Sant Llorenç del Cardassar, entre d’altres i és obert perquè hi puguin participar persones interessades a crear festes per al seu poble o que vulguin conèixer el tema d’aprop.

Pel que fa a la Mucada, enguany, com se sap, és un any de canvis en què entraran de nous Much i Muca en Llorenç Ferriol Picornell i na Neus Ribot. A més, com informam en la Díngola de paper, la junta de la Muchal Foundation s’ha renovat i serà encapçalada per n’Aina Galmés Serení com a presidenta. Ja hem pogut saber que la propera fita és la festeta que donarà el sus a la venda de les camisetes a mitjan juliol, a fi de tenir-ho tot preparat per al dia gran, que enguany cau a 12 d’agost.

One comment

  1. Retroenllaç: “Neofestes”, massificació, alcohol i altres temes a la III Xerradeta Festiva a Sineu |

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: